review

Our happy customers

Lumrah wanita suka pada kecantikan, berkilau dan wangi. Maka dapatlah beg kecil dan bersinar ni😄 Sangat kagum dengan perniagaan usaha si Jaja ni, junior saya time sama2 belajar dulu. Dari designer sehinggala menghasilkan aksesori wanita. Semuanya cantik2 belaka❤️ Rasa sangat berbaloi support bisnes si Jaja, sebab semuanya ada klas tersendiri. Korang boleh cuci2 mata di @sazrella @sazrellastudio Jajasazrella Rohizad Berkenan je terus grab ok👌

Nurul N.

Sampai dahhh .. Much loveee...Cantik sgt jaaa

Halimah A

What a best quality with the great price! 🥺❤️ This will be my favourite accessories shop. Sure gonna repeat again.

Waniee R.

Alhamdulillah sis. Harini package arrive dgn selamat. Dapat free gift lagi. Suka sgt2. Penantian itu satu penyiksaan tetapi kesabaran juga adalah satu nikmat. Do you know I ever beli something from you back in 2016 ? Tak tahu mcm Mana nk ckp but I love everything tht you do since back then.
In shaa allah ada rezeki lagi I akan support 🥰 yg i suka sgt2 there are surah2 dari Al-Quran in the cards.I akan simpan elok2 sampai bila2. Because there is unlike this like any others.
Keep on being You and I love your stuffs ... Peminat dari Singapura 🥰

Riess